Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

Портфолио

С портфолиото си ИНТЕРАГРИ България предлага комплексни решения за земеделието в страната, съобразени с индивидуалните нужди на клиентите.

С портфолиото си ИНТЕРАГРИ България предлага комплексни решения за земеделието в страната, съобразени с индивидуалните нужди на клиентите.

ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти и партньори, като предлага комплексни решения за земеделието, технологично превъзходство, съчетано с високо квалифицирано обслужване и дългосрочна консултация.

От основаването на компанията през 2013 г., ИНТЕРАГРИ България е Единствен официален вносител на пълната гама земеделска техника NEW HOLLAND за страната, а през 2017 г. ИНТЕРАГРИ България добавя и пълната гама строителна техника на NEW HOLLAND.

През 2015 г. към портфолиото се присъединяват висококачествените директни сеялки на американската компания KINZE, популярни с до 99% точност.

Иновативната почвообработваща и техника за сеитба на чешката марка BEDNAR се присъединява към портфолиото на ИНТЕРАГРИ през 2020 г.

Драпер хедерите с най-висока производителност в света MacDon се присъединяват към нашето портфолио през 2021, по линия на сътрудничеството си с New Holland Agriculture

Част от портфолиото на New Holland е и почвообработващата техника KONGSKILDE, които ИНТЕРАГРИ представлява по линия на съвместното ни партньорство. 

През 2021 г. към портфолиото на ИНТЕРАГРИ се присъединяват и  висококачествените мултифункционални австрийски ремаркета BRANTNER.

През 2023 г. немската лозаро-овощарска техника CLEMENS стана част от портфолиото интергрирани решения за лозаро-овощарство на ИНТЕРАГРИ България. 

Разгледайте виртуалния щанд на ИНТЕРАГРИ от изложението БАТА АГРО 2023 с 360-панорамни снимки на експонатите ТУК

Прикачени документи

Свързани страници