Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

За ИНТЕРАГРИ

ИНТЕРАГРИ предлага интегрирани решения за земеделието в България, с 11 собствени локации и търговско-сервизна мрежа, достигаща всяка точка на страната.

За Интерагри България

ИНТЕРАГРИ България e единствен официален вносител на самоходна и прикачна техника NEW HOLLAND, както и на редица брандове качествена и високоефективна прикачна техника от KINZE, BEDNAR, BRANTNER, CLEMENS и др., предлагайки интегрирани решения за всяка област в земеделието, осигуряващи максимална ефективност и висока производителност на фермерите в страната.

В стремежа си да отговори на индивидуалните потребности на клиентите, ИНТЕРАГРИ непрекъснато обогатява портфолиото от самоходна и прикачна техника, услуги и консултации за земеделието. Техниката, закупена и обслужвана от официален вносител има добавена стойност за клиента, гаранция за високо качество и дългосрочна сигурност на инвестицията. Партньорството с производителя носи конкурентни предимства за клиента – преференциални условия за машини, резервни части, консумативи и сервизиране, специални гаранционни условия.

Компанията развива собствена търговско-сервизна мрежа, която покрива територията на цялата страна с 11 търговско-сервизни комплекси и мобилен сервиз, като предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделието в България.

ПОКУПКАТА НА ЗЕМЕДЕЛСКА ТЕХНИКА Е ДЪЛГОСРОЧНА ИНВЕСТИЦИЯ

Покупката на земеделска техника е дългосрочна инвестиция и решението не може да бъде базирано само на цената на самата машина като първоначална инвестиция. Изключително важни са всички последващи разходи: сервизно обслужване и поддръжка, разходи за гориво, загубите при жътва и най-важното: ефективността на работата на дадената машина. Щастливи сме, че можем да ви предложим най-доброто от света на земеделската техника – машини, които гарантират на вас, фермерите, отлични резултати на полето, ниски загуби, висока надеждност и най-добрата в дългосрочен план рентабилност.

ИНТЕГРИРАНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЗЕМЕДЕЛИЕТО В БЪЛГАРИЯ

Мисията на ИНТЕРГАРИ България е да предлага интегрирани решения за модерно земеделие, основаващи се на иновативни технологии и индивидуален подход към потребностите на фермерите в България. Това са решения, които носят реални практически ползи за земеделците, като правят работата им по-лесна и по-ефективна, увеличават производителността, водят до икономия на ресурси като пари, време, хора, както и оптимизация на работни процеси.

ИНТЕРАГРИ не продава само земеделска техника, но и качествен сервиз, оригинални резервни части, изгодни условия, гъвкави бизнес услуги и предимствата на съвременните технологии. С всичко това, ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в добре изградена търговско-сервизна мрежа на територията на цялата страна.

ПАРТНЬОРСКИ ОТНОШЕНИЯ

Във фокуса на всичко, което ИНТЕРАГРИ България прави стои КЛИЕНТЪТ. Усилията ни са съсредоточени върху това да отговорим на всяка специфична потребност на фермерите в България, като стоим близо до тях, познаваме техните нужди и им предлагаме индивуални пакетни решения. Компанията ни не само предлага земеделска техника и сервизни услуги, но е и стратегически консултант на земеделците. КЛИЕНТЪТ е наш дългосрочен ПАРТНЬОР, с помощта на когото непрекъснато повишаваме качеството на обслужване, разширяваме нашето портфолио и подобряваме достъпа до предлаганите от нас продукти и услуги, така че да достигнем до всяко място в страната и да отговорим на всяка индивидуална потребност на фермерите в България.

Свързани страници