Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

Удължена гаранция

Услугата гарантира ниски експлоатационни разходи, сигурност и спокойствие на нашите клиенти.

Удължена гаранция

Удължената гаранция е услуга с добавена стойност, която осигурява дългосрочна сигурност и спокойствие за всеки клиент. Услугата е съобразена с индивидуалните нужди на нашите клиенти, закупили трактори и комбайни New Holland. С услугата клиентът получава 3-годишна удължена гаранция, която може да надгради до общо 5 години или до определени мото часове, в зависимост от конкретната машина и индивидуалните си предпочитания.

Удължената гаранция осигурява различни нива и периоди на покритие на основни и скъпо струващи компоненти. Това гарантира на клиентите ниски експлоатационни разходи, сигурност и спокойствие.

Инвестицията в съвременна високопроизводителна техника трябва да се оценява не само по първоначалната инвестиция, а и по експлоатационните разходи за период от минимум 5 години. Удължената гаранция осигурява на клиента необходимото спокойствие, че по време на експлоатационния период няма да има големи непредвидени разходи за ремонти. Обслужването на машината в оторизиран сервиз също гарантира и по-висока остатъчна стойност на машината при продажба.

За допълнителна информация, моля, изпратете запитване. 

Изпрати запитване

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

success check image

Благодарим за запитването!

Вашето съобщение е изпратено успешно. Очаквайте да се свъжем с Вас възможно най-скоро!

КЪМ НАЧАЛНА СТРАНИЦА