Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2023

INTERAGRI PROSOLUTIONS

Професионални решения за гроздобер, най-добрата грижа за вашата реколта

Interagri ProSolutions

Готови ли сте за предизвикателствата на гроздобера?

Времето за прибиране на Вашата реколта е твърде кратко и винаги крие изненади. 

ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР 

Влагате много усилия в търсене и наемане на сезонни работници за гроздобера и губите ценно време? Не Ви достига работна ръка в точния момент, така че да приберете реколтата си навреме и по най-ефективния начин? Би било добре да имате решение, което да Ви освободи от зависимостта от човешкия фактор!

НЕПРЕДВИДЕНИ РАЗХОДИ 

Разходите се увеличават лавинообразно, заплащането на труда расте, разходите за транспорт и изхранване на работниците също. Не всичко може да бъде предвидено и планирано. Нуждаете се от оптимизиране на ресурсите? Би било добре да имате решение, което да оптимизира разходите ви!

ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА 

Процесът на работа по прибиране на реколтата Ви зависи от много човешки фактори, непредвидени разходи, техника, която не винаги е изправна и понякога проблемите следват един след друг. Би било добре  да имате решение, което да намали зависимостта ви от непредвидени обстоятелства.

ВРЕМЕТО 

Времето е фактор, който влияе както върху бързината на прибиране, така и върху качествота на реколтата. Добре би било да имате решение, което да намали значително тази зависимост.

 

Нашето решение

Професионално решение за гроздобер от INTERAGRI ProSolutions

С нашето професионално решение за гроздобер от INTERAGRI ProSolutions Вие оптимизирате управлението на този ключов за Вашия бизнес процес на прибиране на Вашата реколта от грозде, касис, малини, шипки и др.

ПЕЧЕЛИТЕ ВРЕМЕ

Прибирате реколтата си в точния момент, без забавяне и зависимост от човешки фактор, климатични условия и непредвидени обстоятелства. С помощта на най-новите технологии оптимизирате всички ресурси и си освобождавате време, за да се погрижите за още по-важните за Вас неща. 

ЕЛИМИНИРАТЕ ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР

Практиката показва, че ръчното бране все повече остава в миналото. Високото качество и прецизност при бране на Вашите елитни сортове е постижимо с помощта на най-новите техологии. Доказателство за това е фактът, че все-повече елитни винопроизводители във Франция и Италия работят по-ефективно, по-бързо и с по-високо качество на продукцията с гроздокомбайните BRAUD на New Holland.

Със своите различни стратегии на работа и технологично съвършенство, комбайнът BRAUD може да замести работата на 100 и повече работника на ден, според избраният от вас начин на прибиране, включително ронкане, чепкане и/или супер прецизно почистване. Неслучайно два от всеки три нови гроздокомнайна в световен мащаб са New Holland BRAUD.

ПО-КАЧЕСТВЕНО

Гроздокомбайните BRAUD позволяват прецизна настройка, съобразена със спецификата на Вашите лозови масиви, сорт, почва, климат и терен, така че да получите максимална ефективността на прибиране при това по-бързо и по сигурно от всякога.

В зависимост от изискванията ви, BRAUD може да прибира с или без отделяне на чепките. Допълнително комбайните BRAUD разполагат с два режима на очистване – чепкоотделяне (Destemmer) или най-прецизната система за очистване OptiGrape II, която премахва освен чепки, листа и нежелани примеси също и наранените или болни зърна за да гарантира перфектно качество за елитните вина, за които традиционно се бере на ръка. Същевременно Ви спестяваме много време, работна ръка и средства.

С нашето решение, Вашето грозде достига избата в най-чистия си вид, максимално бързо, за да си гарантирате най-високо качество на виното, неависимо от форсмажорните обстоятелства, които често възникват при ръчно прибиране, когато зависим от фактори като време и хора.

ПО-СИГУРНО

Ние се грижим за целия процес по прибиране на реколтата Ви, като подсигуряваме квалифициран оператор и индивидуален сервизен екип, които ще имат грижата Вашата реколта да бъде прибрана по най-бързия, ефективен и качествен начин.

 

INTERAGRI ProSolutions 

Вашият професионален партньор

INTERAGRI ProSolutions е платформа за професионални решения, съчетаващи напреднали технологии, богата гама от бизнес услуги, сервиз, консултация и висока експертност, с помощта на които оптимизирате всички ресурси за ключови операции във Вашето стопанство. 

Нашите търговски консултанти са на Ваше разположение да обсъдите всеки детайл, така че да получите най-изгодното за Вас и ефективно за Вашия бизнес предложение. 

Прикачени документи

Свързани страници

Интегрирани решения за лозаро-овощари

Специализирана самоходна и прикачна техника от Интерагри - качество, гъвкавост, индивидуални решения

Цялостни решения за лозаро-овощари от Интерагри

Цялостни решения за лозаро-овощарство от ИНТЕРАГРИ и представяне на CLEMENS на Дни на отворени врати

Дни на отворените врати в ИНТЕРАГРИ Стара Загора пред ключови клиенти