Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2023

Стажантска програма в отдел Сервиз и резервни части

Стани стажант в отдел Сервиз и резервни части

Стани стажант в отдел Сервиз и резервни части

СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА

Стажантската програма на Интерагри България е целогодишна, платена, а продължителността и работното време са съобразени с индивидуалните възможности на всеки стажант.

Интерагри търси отговорни, инициативни и проактивни млади хора, ориентирани към постигане на резултати и демонстриращи своя стремеж към развитие в дадената професионална област. Най-голямата ценност на стажантската програма се състои, в това че компанията предоставя възможност за обучение и придобиване на реални, практически познания в дадена професионална област. При успешно завършване на стажантската програма компанията предоставя сертификат, а на най-успешно представилите се дава възможност за професионална реализация в компанията.

Единствените условия са да имате навършени 18 г. и да имате интерес към развитие в областта на земеделската и строителната техника и технологии.
 

СТАНИ СТАЖАНТ В ОТДЕЛ СЕРВИЗ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ

Изисквания към кандидатите:

  • Кандидатите трябва да са навършили 18 г.
  • Да имат интереси в областта на сервизна дейност и обслужване, строителство и земеделие
  • Да имат желание да учат и да се развиват
  • Да имат познания по английски

Какво представлява стажът?

Всеки Стажант има свой ментор – Старши Сервизен специалист,  към когото ще бъде прикрепен за времето на стажантската програма, през което ще има възможността да се запознае с бизнеса в реална работна среда, като подпомага сервизната дейност и в същото време придобива, както практически умения, така и теоретични познания за технологиите и машините. Менторът има ангажимента да осигури ползотворна работна среда, като следи за изпълнението на възложените индивидуални задачи. Работното време е гъвкаво, съобразени с учебния график на студента. Стажът е платен.

В случай че проявявате интерес, можете да изпратите автобиографията си с кратка мотивация, която да отговаря на въпроса „Защо искам да започна стаж в Интерагри България?“ на е-mail: trainee@interagribg.com

Прикачени документи

Най-добър работодател 2023 - Земеделие

ИНТЕРАГРИ България e победител в категорията "Най-добър работодател - Земеделие" във водещите награди на Career Show Awards 2023. Четете повече в Новини.

Виж повече
Най-добър работодател 2023 - Земеделие

Изпрати запитване

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

success check image

Благодарим за запитването!

Вашето съобщение е изпратено успешно. Очаквайте да се свъжем с Вас възможно най-скоро!

КЪМ НАЧАЛНА СТРАНИЦА