Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

Вашето грозде заслужава най-добрата грижа.

INTERAGRI ProSolutions предлага цялостно бизнес решение за управление на прибиране на реколтата Ви от грозде, касис, малини, шипки и др.

Вашето грозде заслужава най-добрата грижа.

INTERAGRI ProSolutions предлага цялостно бизнес решение за управление на прибиране на реколтата Ви с помощта на портфолио от най-висок клас оборудвана техника и иновативни технологии на водещи марки в областта на лозаро-овощарството, в съчетание с опитни оператори, гарантиращо най-ефективното и качествено прибиране на реколтата Ви, топ оборудван и висококвалифициран мобилен сериз, ежедневна грижа за техниката, редица възможности за надграждане на обслужващия пакет от услуги. Насреща сме да обсъдим Вашите конкретни потребности!

ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ

Виното става по-добро с годините, както и технологиите. Уникалният по рода си гроздокомбайн BRAUD 9070L от New Holland е нов, топ оборудван, с редица възможности за стратегия на работа, в зависимост от големината на лозето, сорта грозде и нуждите от прибиране. Да вземем пример със системата Opti Grape, която гарантира високо качество и прецизност и при най-елитните сортове.

ОПТИМИЗАЦИЯ

Гроздокомбайните New Holland BRAUD заместват труда на 100 и повече работници на ден при прибиране на гроздето, като съчетават в себе си и други функции, като ронкане, чепкане, така че плодът да достигне избата по възможно най-бързия и ефективен начин, както и в най-чистия си вид, а виното Ви да бъде с най-високо качество.

ОПИТ

С предлаганата от нас услуга, заедно с гроздокомбайн New Holland BRAUD получавате и опитен оператор, който ще управлява машината по възможно най-ефективния начин.

ГРИЖА

Ние почистваме, правим технически преглед и отстраняваме възникнали нередности по машината в края на всеки работен ден. Всички консумативи и резервни части са за наша сметка.

СПОКОЙСТВИЕ

Сигурността за вашата машина е наша отговорност, ние сключваме гражданска отговорност, каско и всички необ-
ходими застраховки, т.че Вашият ангажимент да бъде сведен до минимум.

ИНТЕГРИРАНА УСЛУГА

Възможност за наем на специализиран трактор New Holland T4FNV, спечелил отличие за „Специализиран трактор на годината 2023” на Агритехника в Хановер, самостоятелно или в пакет с пълна гама прикачна техника на немския бранд CLEMENS, лидери в обработката на лозя и овощни насаждения.

ИНДИВИДУАЛНО РЕШЕНИЕ

Всяко решение е индивидуално, ние разбираме Вашите нужди и сме готови да се съобразим с Вашите потребности, защото опитът и ресурсите, с които разполагаме, гарантират гъвкавост и персоналност.

ОПЦИЯ ЗА ПОКУПКА НА НАЕТАТА МАШИНА

Съществува и опция за покупка на машините, включени във Вашия пакет, които могат да бъдат предмет на допълнителна договорка.

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ ЗА ВАШ ПАРТНЬОР

INTERAGRI ProSolutions e част от портфолиото интегрирани решения на ИНТЕРАГРИ България АД, една от водещите дос-
тавчици в страната на земеделска и строителна техника, сервизни услуги, резервни части, професионални услуги и консултации. ИНТЕРАГРИ България е единствен официален вносител на земеделска и строителна техника с марката New Holland за страната.

С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, като носител на 3 поредни рекорди на „Гинес“, марката
New Holland e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България. В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, компанията представлява още добре
познати премиум марки за прикачен инвентар – Kinze, Bednar, Clemens, Rauch, Brantner, Kongskilde и др.

ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като  пред-лага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната мрежа на територията на цялата страна. 

Научете повече за нас от нашето корпоративно видео.

Изпрати запитване

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

success check image

Благодарим за запитването!

Вашето съобщение е изпратено успешно. Очаквайте да се свъжем с Вас възможно най-скоро!

КЪМ НАЧАЛНА СТРАНИЦА