Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

Готови ли сте за предизвикателствата на гроздобера?

Времето за прибиране на Вашата реколта е твърде кратко и винаги крие изненади.

Готови ли сте за предизвикателствата на гроздобера?

ЧОВЕШКИЯ ФАКТОР

Влагате много усилия в търсене и наемане на сезонни работници за гроздобера и губите ценно време? Не Ви достига работна ръка в точния момент, така че да приберете реколтата си навреме и по най-ефективния начин? Би било добре да имате решение, което да Ви освободи от зависимостта от човешкия фактор!

НЕПРЕДВИДЕНИ РАЗХОДИ

Разходите се увеличават лавинообразно, заплащането на труда расте, разходите за транспорт и изхранване на работниците също. Не всичко може да бъде предвидено и планирано. Нуждаете се от оптимизиране на ресурсите? Би било добре да имате решение, което да оптимизира разходите ви!

НЕПРЕДВИДЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Процесът на работа по прибиране на реколтата Ви зависи от много човешки фактори, непредвидени разходи, техника, която не винаги е изправна и понякога проблемите следват един след друг. Би било добре да имате решение, което да намали зависимостта Ви от непредвидени обстоятелства.

ВРЕМЕТО

Времето е фактор, който влияе както върху бързината на прибиране, така и върху качествота на реколтата. Добре би било да имате решение, което да намали значително тази зависимост!

НАШИЯТ ОТГОВОР

Времето за прибиране на Вашата реколта е твърде кратко и винаги крие изненади.
• Печелите време
• Елиминирате човешкия фактор
• Редуцирате непредвидените разходи
• Намалявате зависимостта си от форсмажорни фактори
• Зависите много по-малко от климатичните условия

Практиката показва, че ръчното бране все повече остава в миналото. Високото качество и прецизност при бране на Вашите елитни сортове е постижимо с помощта на най-новите техологии. 

Доказателство за това е фактът, че все-повече елитни винопроизводители във Франция и Италия работят по-ефективно, по-бързо и с по-високо качество на продукцията с гроздокомбайните BRAUD на New Holland.

Със своите различни стратегии на работа и технологично съвършенство, комбайнът BRAUD може да замести работата на 100 и повече работници на ден, според избраният от Вас начин на прибиране, включително ронкане, чепкане и/или супер прецизно почистване. Неслучайно два от всеки три нови гроздокомбайна в световен мащаб са New Holland BRAUD.

Гроздокомбайните BRAUD позволяват прецизна настройка, съобразена със спецификата на Вашите лозови масиви, сорт, почва, климат и терен, така че да получите максимална ефективноста на прибиране, при това по-бързо и по сигурно от всякога.
С нашето решение, Вашето грозде достига избата в най-чистия си вид максимално бързо, за да си гарантиране най-високо качество на виното, неависимо от форсмажорните обстоятелства, които често възникват при ръчно прибиране, когато зависим от фактори като време и хора.


Дайте ни възможност да се погрижим за най-ефективно прибиране на Вашата реколта, за да можете да се фокусирате върху още по-важните за Вас неща!