Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2023

Славчо и Георги Червенкови, АГРОЛОДЖИК избират трактор New Holland T8.410 Auto Command от ИНТЕРАГРИ

Едни от най-големите имена в картофопроизводството в България, Славчо и Георги Червенков, "АГРОЛОДЖИК" ООД, с. Поповяне работят с NEW HOLLAND T8.410

Славчо и Георги Червенкови, АГРОЛОДЖИК избират трактор New Holland T8.410 Auto Command от ИНТЕРАГРИ

Едни от най-големите имена в картофопроизводството в България - Славчо Червенков и Георги Червенков, фирма "АГРОЛОДЖИК" ООД, с. Поповяне, Самоковско работят с трактор NEW HOLLAND T8.410 Auto Command от ИНТЕРАГРИ България. "АГРОЛОДЖИК" избират NEW HOLLAND T8.410 Auto Command, заради уникалната технология на трансмисията Auto Command, която дава възможност за работа при много ниски скорости – от 0,3 км/ч, отговарящи на специфичните нужди на обработките, които са необходими в картофопроизводсвото. Тракторът е оборудван и с GPS навигация за още по-голяма прецизност и ефективност на работа.

„Тракторът, който закупихме в края на миналата година от фирма ИНТЕРАГРИ, е серия 8 на NEW HOLLAND. Машината е с мощност 410 к.с. Необходим ни е основно за фрезоването през пролетта, преди засаждането на картофите. Тракторът се справя добре с триредова фреза. Тя прави три лехи, които впоследствие се превръщат в 6 реда. Това е много тежка обработка, която трябва да се извършва изключително прецизно. Където е по-тежка почвата, трябва да се пълзи. Където почвата е по-лека, за да има отмет, машината трябва да може да увеличи скоростта. Без при това да развали обработката. Малко машини могат да го постигнат, но тракторът New Holland T8.410 Auto – ДА! Това е модерна машина, снабдена е, разбира се и с GPS с висока точност и може много повече неща от по-старите модели. Работили сме и с други машини, вършили са ни работа, но разликата е голяма – и като производителност, и като качество на работа.", споделя Червенков-младши.

Вижте целия коментар на нашите клиенти във видеото.