Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

Оторизиран сервиз

Спокойствие и сигурност за вашата земеделска машина

Оторизиран сервиз

В ИНТЕРАГРИ България вярваме, че партньорските ни взаимоотношения не приключват, а едва започват с покупката на нова машина. Основна цел в нашата политика е гарантирането на бързо и висококачествено следпродажбено обслужване. Ето защо не спираме да инвестираме в разширяване на нашата търговско-сервизна мрежа, сертифицирана от NEW HOLLAND, в  подготовката на нашия екип, в оборудване с всички нужни специализирани инструменти и софтуер, в създаването на нови по-добри гаранционни условия.

Предимствата за вас, нашите клиенти

✅ Изгодна предсезонна подготовка

Основна грижа за ИНТЕРАГРИ България е клиентите да могат да използват своите машини на 100% винаги, когато са им необходими. Затова в началото на годината, когато всеки добър стопанин планира и се подготвя, ние сме насреща да предложим най-добрите условия за предсезонни активности.

✅ Гаранция на работата и вложените резервни части

Използването на неоригинални резервни части е голям и често неоправдан риск. То може да доведе до повреда, а понякога и невъзможност „ремонтираната“ машина да се използва в активния период на важните кампании. В сервиза на ИНТЕРАГРИ България вие гарантирано получавате обслужване от най-високо качество, сертифицирано по програмата Top Partner на New Holland.

✅ Експресна 24-часова доставка без оскъпяване

Бързата доставка на резервни части е ключова, особено в случаите, в които е възникнал проблем, докато машината е на полето. Спирането на работата, дори за няколко часа може да струва скъпо. Затова ИНТЕРАГРИ, съвместно с NEW HOLLAND използват система за приемане, обработка и изпращане на заявките за резервни части, която да пести време и средства.

✅ Покритие в цялата страна

ИНТЕРАГРИ България развива интензивно своята търговско-сервизна мрежа в страната, покриваща цялата територия на България. За да сме сигурни, че вашите машини са в най-добрите ръце, всички сервизни специалисти и екс­перти резервни части в компанията непрекъснато се обучават и повишават квалификацията си, обучени и сертифицирани от производителите на техниката, която представляваме.  

За връзка с отдел СЕРВИЗ, моля, позвънете на 0700 46 777 или вижте Контакти. 

Свързани страници

Изпрати запитване

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

success check image

Благодарим за запитването!

Вашето съобщение е изпратено успешно. Очаквайте да се свъжем с Вас възможно най-скоро!

КЪМ НАЧАЛНА СТРАНИЦА