Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

Трактори от гамата T7 PLM Intelligence™ и система за автоматизация на Big Baler Intellisense™

Попитайте за вашата пакетна оферта!

Трактори от гамата T7 С PLM Intelligence™ и система за автоматизация на бали Intellisense™

Попитайте за вашата пакетна оферта - трактор с балопреса New Holland!

С включени 3 г. или 3000 ч. гаранция и 5 г. MyPLM Connect абонамент за всички модели трактори New Holland T7 HD и T7 LWB с PLM Intellisense.

Разгърнете силата на прецизното земеделие с New Holland T7 Long Wheel Base и T7 Heavy Duty с PLM Intelligence, които сега разполагат с редица нови възможности и са оборудвани с усъвършенстваната система за автоматизация на Big Baler IntelliSense™.

Увеличете максимално стойността на новия си трактор и се възползвайте от възможността да подобрите инвестицията си с нашата ексклузивна специална оферта, налична само за ограничен период от време. Не пропускайте да оптимизирате опита си в земеделието.

Иновирайте подхода си към земеделието с тракторите New Holland T7 с дълга колесна база и T7 Heavy Duty, в които мощността, прецизността и интелигентността се обединяват, за да определят наново върховите постижения в земеделието.

НАГРАЖДАВАНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Системата за автоматизация на бали IntelliSense™, отличена със сребърен медал за иновация на изложението Агритехника 2022 от независима експертна комисия, назначена от Германското земеделско дружество DLG, се отличава като пионерска функция. Това отличие отразява ангажимента на New Holland към иновациите и приоритизирането на нуждите на клиентите, особено в приложенията за сено и фураж. Системата представлява значителна крачка към напълно автоматизирано земеделие. Използвайки усъвършенстваната технология New Holland BigBaler, тази функция оптимизира взаимодействието с балировачката, подобрявайки производителността и комфорта на оператора, като същевременно увеличава производителността и горивната ефективност. Тракторите от серията T7 с PLM Intelligence и Big Baler са най-добрата комбинация за постигане на максимален комфорт на оператора, осигурявайки незабравимо изживяване при шофиране с автономно управление на трактора.

ЕНЕРГИЯ И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Задвижван от двигателя @FPTIndustrial NEF с технология ECOBlue™ HI-eSCR 2, моделът T7 Range осигурява впечатляваща мощност, като същевременно запазва горивната си ефективност. Тази мощност осигурява оптимално използване на енергията и издръжливост при продължителни операции.

ИНТЕЛИГЕНТНОСТ

Повишете оперативната си интелигентност с усъвършенствания монитор IntelliView™ 12. Този елегантен интерфейс, подобен на таблет, осигурява интуитивна навигация, предлагайки поглед в реално време върху всеки аспект на вашата работа. Управлявайте PLM Intelligence без усилие, повишавайки ефективността и контрола с натискането на един бутон. T7 предоставя ново ниво на интелигентна прецизност на върха на пръстите ви.

БЕЗ УСИЛИЕ И УДОБНО

Насладете се на безпроблемна работа и несравним комфорт с кабината Horizon™ Ultra. Тази кабина, проектирана с интелигентен дизайн на рамата и облицовката на кабината, предлага изключително голям простор за операторите. Опционалната електрохидравлична система Semi-Active Comfort Ride™ издига комфорта на следващо ниво, като изолира кабината и водача от движенията на шасито, осигурявайки плавно и комфортно пътуване, дори при трудни терени.

ПОМОЩ И ПОДДРЪЖКА НА РАБОТОСПОСОБНОСТТА

Възползвайте се от несравнима помощ и поддръжка. Използвайки данните от MyPLM®Connect, техниците анализират задействащите фактори и осигуряват бързи решения. Насладете се на водещия в индустрията сервизен интервал от 750 часа, съчетан с помощ на място или дистанционно, като гарантирате, че тракторът ви винаги е в максимална производителност.

КАПАЦИТЕТ ЗА ПРЕНАСЯНЕ И СЪХРАНЕНИЕ

Увеличете производителността си с по-голям капацитет за пренасяне. Насладете се на разнообразни възможности за съхранение, включително обширни открити площи, охладено отделение, покрити пространства и удобни тави за съхранение. Внедряването на гуми с диаметър до 2,15 м не само подобрява стабилността, но и свежда до минимум уплътняването на почвата, като осигурява голяма площ за подобряване на ефективността на вашите селскостопански дейности.

ЕФЕКТИВНОСТ И ЕКОЛОГИЯ

Повишаване на оперативната ефективност с тракторите от гамата Т7, които се отличават с интервали на обслужване на трансмисията, равняващи се на значителните 1500 часа. Приемете екологичната отговорност с технологията HI-eSCR 2, позволяваща спазване на изискванията на StageV и намаляване на въздействието върху околната среда.

Изпрати запитване

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

Полетата отбелязани с “*” са задължителни

success check image

Благодарим за запитването!

Вашето съобщение е изпратено успешно. Очаквайте да се свъжем с Вас възможно най-скоро!

КЪМ НАЧАЛНА СТРАНИЦА