Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

Партньори

Партньорството между бизнеса и образованието е в основата на развитието на сектора земеделие в България и е неизменна част от социалната ни политика.

Партньорство между бизнеса и образованието

ИНТЕРАГРИ България си сътрудничи успешно с Техническите университети в София, Варна, Русе и Бургас, Добруджански технологичен колеж в Добрич, Аграрен университет Пловдив, Тракийски университет Стара Загора, Факултет "Техника и технологии" Ямбол към Тракийския университет, както и редица профилирани гимназии и професионални техникуми.

През 2023 г. по-интензивна работа беше реализирана с ПАГ "Никола Йонков Вапцаров" в гр. Бяла Слатина, като бяха проведени редица съвместни инициативи: Дни на отворените врати на ИНТЕРАГРИ в ПАГ "Н.Й.Вапцаров", гр. Бяла Слатина - среща на бизнеса и образованието, Посещение на ученици от ПАГ по време на демонстрационна жътва с New Holland CR11 в землището на Бяла Слатина, Целодневно посещение на ученици и учители от ПАГ в търговско-сервизния комплекс на ИНТЕРАГРИ в гр. Русе. 

 

Какви са потенциално възможностите за сътрудничество на ИНТЕРАГРИ и професионални учебни заведения?

  • Експерти от компанията провеждат лекции и практически занимания, свързани с техниката и технологиите, част от портфолиото от продукти и услуги на ИНТЕРАГРИ
  • Компанията осигурява стаж и/или практика на ученици и студенти
  • Прави демонстрации на машини и технологии, част от продуктовото портфолио на компанията
  • Оборудва зали за обучение 
  • Разработва индивидуални програми за обучение, съвместно с препорадавателския екип на учебното заведение

Оставаме отворени за вашите идеи и предложения за партньорство!

Позвънете на 0700 46 666 или ни пишете на trainee@interagribg.com

 

Свързани страници