Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

Демонстрация на жътва с New Holland CR8.90 в Бяла Слатина

Поредица от демонстрации на зърнокомбайн New Holland CR 8.90 Intellisense в землището на градовете Кнежа и Бяла Слатина

Демонстрация на жътва с New Holland CR8.90 в Бяла Слатина

Домакини на поредицата демонстрации на зърнокомбайн New Holland CR 8.90 Intellisense са големи земеделци от землището на Кнежа и Бяла Слатина, а гости на жътвения ден са ученици и преподаватели от Професионална агротехническа гимназия „Н. Й. Вапцаров“, гр. Бяла Слатина.

Зърнокомбайнът CR8.90 е един от най-големите от гамата CR на бранда New Holland с мощност 600 к.с. Модерният FPT двигател е създаден за оптимална производителност и икономичност. За последните години New Holland постигат най-ниския праг на вредни емисии. Стабилен при движение, особено с висока скорост, по-бързи и по-ефективни са полевите операции. На полето в Бяла Слатина CR 8.90 е агрегатиран с хедер с работна ширина 10,7 м, със система за автоматичен контрол на височината на вършитба и с най-новата система за пълна автоматизация. Брилянтна видимост във всички посоки. Отлична маневреност. В кабината има луксозна седалка, панорамна гледка, тих двигател, лесно управление. Зърнокомбайнът е с обновената и луксозна кабина Harvest Suite Ultra, която е с широк ъгъл на видимост. В нея вече има нов волан и подлакътник с изцяло обновени функции за улеснение работата на оператора. В кабината има климатроник с хладилна жабка и чанта за по-голям комфорт, за спокойно и безпроблемна работа на полето.

Машината е оборудвана с най-новата система за автоматизация, която регулира и повишава производителността, което позволява безпроблемна работа през целия ден. Системата за контрол на скоростта по време на работа използва актуална информация за моментното натоварване на двигателя, скоростта на движение и настройките на оператора, за да синхронизира работата на двигателя и скоростната кутия по оптимален начин.