Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2024

БАТА АГРО 2022

Щандът на ИНТЕРАГРИ беше разположен на повече от 1600 кв. м., с демо-поле и възможност за тест-драйв, бяха изложени 36 експоната от марките в нашето портфолио

БАТА АГРО 2022

14-тото издание на БАТА АГРО, най-мащабното изложение за земеделска техника, организирано ежегодно от Българската Асоциация на търговците на агротехника (БАТА) в гр. Стара Загора се проведе от 16 до 21 май 2022 г. Събитието беше открито на 16 май с официална церемония и приветствени слова от Министъра на земеделието г-н Иван Иванов и г-н Даниел Минев, Председател на БАТА и Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

Щандът на ИНТЕРАГРИ беше разположен на повече от 1600 кв. м., с демо-поле и възможност за тест-драйв, бяха изложени 36 експоната от марките в нашето портфолио NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR, BRANTNER, MACDON. Специално място беше отредено на представянето за първи път на живо в България първият и единствен в света 100% трактор на метан New Holland T6 Methane Power. Тракторът влезе в масово производство едва в края на годината, след като премина около 2-годишен срок на изпитване. T6 на метан демонстрира същата производителност като дизела, но с до 30% по-ниски експлоатационни разходи и 99% по-малко прахови частици, в сравнение с еквивалентен дизелов модел. Има опростена поддръжка - без EGR, PDF и без нужда от активна регенерация. 

Други акценти в новостите на щанда ни на БАТА АГРО 2022 са изключително здравите и висококачествени ремаркета от BRANTNER, както и световноизвестните драпер хедери MACDON, часто от портфолиото на NEW HOLLAND от началото на 2022 г. Пълна гама прикачна техника New Holland, Kingskilde и BEDNAR също имаха място на щанда. Изключително качествената сеялка OMEGA на BEDNAR, както и пролетните сеялки на KINZE с 99% точност също имаха ключови позиции на щанда. 

 

Виртуален щанд 2022

Разгледайте виртуалният щанд на ИНТЕРАГРИ от изложението БАТА АГРО 2022.

Влезте на щанда
Разгледайте виртуалният щанд на ИНТЕРАГРИ от изложението БАТА АГРО 2022.