Контакти
Кариери
Виртуален щанд БАТА АГРО 2023

03.01.2024

ПОВЕЧЕ МОЩНОСТ И ИНТЕЛЕКТ. NEW HOLLAND ПРЕДСТАВЯ НОВИЯ T7.340 HD С PLM INTELLIGENCE

New Holland Agriculture пусна нов флагмански модел за своята гама трактори T7 HD, с повече мощност и редица иновации. Вземи на лизинг с 0,95% до 5 години!

New Holland Agriculture пусна нов флагмански модел за своята гама трактори T7 HD, пренасяйки мощността на линията на ново ниво с добавянето на T7.340 HD с PLM Intelligence. Новият трактор с 340 к.с. (макс.) наследява своя стил и ключови характеристики от утвърдените трактори T7.290 HD с 288 к.с. (макс.) и T7.315 HD с 313 к.с. Той също така включва нова технология, въведена за първи път в наскоро представения T7.300 LWB, най-големият трактор в гамата под линията T7 HD.

 

Разширявайки обхвата на HD още повече в сегмента с висока мощност, T7.340 HD се задвижва от FPT Industrial ECOBlue™ HI-eSCR 2 Stage V NEF двигател със 750-часови сервизни интервали, които са до 50% по-дълги от някои конкуренти. С модернизирана глава на цилиндъра, бутала и охлаждане, пиковият въртящ момент на двигателя е 1353 Nm като произвежда максимум 340 к.с. при всякакви условия, за да осигури характеристиките, необходими за приложения на ВОМ. С 630 литра, T7.340 HD има най-големия капацитет за гориво в този сегмент, за повече време между зарежданията.

 

Безстепенната трансмисия AutoCommand 50 км/ч на New Holland се възползва от подобрения на задвижването, включително хидроблок с по-висок капацитет и нови предавки, плюс заден диференциал с по-висок капацитет, като всичко това спомага за осигуряването на по-добра производителност на теглича за култивиране. Резултатът е комбинация от възможности за висока мощност и маневреност на средно големи трактори, плюс повишено съотношение мощност към тегло. Нуждите за боравене с прикачен инвентар се посрещат от заден теглич с капацитет 11 058 kg, допълнителен преден теглич с капацитет 6 016 kg, до пет задни дистанционни клапана и до три предни дистанционни устройства, със 165 или опционална 220 литра/мин хидравлична система със затворен кръг. Скоростите на усъвършенстваното задвижване на силоотводния вал са 540, 540E, 1000 и 1000E об./мин, за да отговарят на редица приложения, докато предният силоотводен вал предлага 1000 и 1000E, максимизирайки икономията на гориво за задачи с ниска мощност.

 

Заедно с двата по-малки трактора T7 HD, новият T7.340 HD също се възползва от технологията, въведена в най-големия модел в гамата по-долу, наскоро пуснатия T7.300 с PLM Intelligence. Това включва интегрирано управление на голяма паралелепипедна балопреса, което подобрява комфорта на оператора чрез оптимизиране на взаимодействието между трактора и прикачената балопреса. Чрез предвиждане на компресионния ход на пресата, тя поддържа по-постоянна скорост на двигателя и силоотводния вал, намалява движението на кабината с 15% и съкращава разхода на гориво с до 12% по време на балиране.

 

T7.340 HD въвежда и по-високи нива на свързаност към гамата T7 HD. Той интегрира Tractor Implement Management, което позволява прехвърляне на информация към и от свързан съвместим инвентар за повишаване на производителността чрез осигуряване на степен на контрол на трактора – например автоматично променяне на скоростта напред, спрямо плътността на откоса при балиране.

 

Както при други трактори T7 HD, операторът може да настройва ключови оперативни контроли за максимален комфорт чрез подлакътника SideWinder Ultra, стандартния ISOBUS-съвместим IntelliView™ 12 сензорен терминал и опционален втори IntelliView™ 12 екран за допълнително персонализиране и яснота, плюс IntelliTurn™ и Headland Завъртете Sequencer II, за да осигурите автоматизирано завъртане в края на реда. Други функции за комфорт на кабината включват подобрена шумоизолация, намаляване на нивата на шум до водещите в индустрията 66dBA, плюс повече място за съхранение и опцията за уникален дисплей за данни на трактора CentreView™, който поставя съществена информация в очите на водача в центъра на волана. Окачването на кабината Active Comfort Ride™ подобрява комфорта и производителността на полето и на пътя, докато усъвършенстваният климатичен контрол подобрява атмосферата в кабината, а пакетът за 360° LED осветление улеснява нощната работа.

 

Новият T7.340 HD с PLM Intelligence беше представен на Дни на отворените врати в ИНТЕРАГРИ Стара Загора пред ключови клиенти. За запитвания и поръчки, свържете се с ИНТЕРАГРИ България - единствен официален вносител на New Holland в страната: 0700 46 666 и търговската мрежа.